[ms_quote cite=”” url=”” class=”” id=””]Vorm én functie[/ms_quote]
Bij DesignXtra begrijpen we dat een website méér is dan enkel een handig webadresje op je visitekaartje. Sterker nog; je website is je visitekaartje! Anno 2020 kun je als bedrijf echt niet meer zonder een aantrekkelijke site waar je op een heldere, maar vooral unieke manier vertelt en laat zien waar jij en jouw bedrijf voor staan. DesignXtra ontwikkelt die website voor jou. Door slimme technieken te combineren met een doeltreffend design ontwikkelen we een site die altijd goed vindbaar is voor je klanten en die tegelijkertijd jouw unieke (merk)identiteit weet uit te dragen. Door scherpe SEO-geoptimaliseerde content garanderen we dat je site hoog in de zoekmachines eindigt wanneer een klant zoekt naar jouw diensten of producten.

Bij DesignXtra begrijpen we dat een website méér is dan enkel een handig webadresje op je visitekaartje…

Responsive design
Via welk medium dan ook. Want vandaag de dag zijn mensen lang niet meer enkel via hun computer online. Tablet en smartphone zijn in rap toenemende mate de primaire media waar mensen het net mee op gaan. Daarom zorgen we altijd dat je website responsive is en zich dus automatisch aanpast aan het kleinere scherm van een tablet of smartphone. Zo wordt deze op ieder formaat perfect weergegeven.

WordPress
We bouwen onze websites op basis van WordPress. Dit is niet alleen één van de meest veelzijdige websoftwarepakketten ter wereld, maar ook een van de meest transparante. Zo is vrijwel alles mogelijk en leer je tegelijkertijd binnen no time hoe je je site via een toegankelijk CMS zelf kunt voorzien van bijvoorbeeld een nieuwe blogpost of nieuwsitem.